2020-07-29 16:51:00

Bölüm mezunlarımız Türkiye’de ASELSAN, HAVELSAN, NOKIA, gibi seçkin şirketlerde tam zamanlı mühendis olarak çalışmaya başladı. Ayrıca, mezunlarımız İngiltere, Almanya, Danimarka, gibi ülkelerde yapay zeka, 5G haberleşme ağları, yazılım alanlarına odaklanan şirketlerde staj yaptıktan sonra tam zamanlı mühendis olarak işe başladılar.

%100 İngilizce eğitim veren AGU Bilgisayar Mühendisliği’nin Öğrencileri, yurt içi ve yurt dışındaki kurumsal şirketlerde stajlarını yapıyorlar. 

AGÜ Bilgisayar Mühendisliği'ni tercih eden öğrencilerimize yurt dışında ve yurt içinde (Aselsan, Havelsan, Nokia, TurkNet , Turktelekom gibi başarılı teknoloji firmalarında) iş ve staj imkanları sunuyoruz. Örneğin, Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerimizin birkaçı Barcelona’da bulunan ve dünyanın ilk 30 en hızlı süperbilgisayarı arasında yer alan araştırma merkezinde 3 ay stajını yaptı.

Diğer öğrencilerimiz İngiltere’ de Cambridge Üniversitesi’nde, Türkiye’de Aselsan, Havelsan, Turk Telekom, TurkNet ve Nokia gibi prestijli firmalarda veya İspanya, Fransa, Danimarka, Belçika, Almanya, İrlanda, Portekiz gibi ülkelerde staj yapıyorlar.